Juf Jannie – Spelenderwijs leren review +Winnen!

juf

Educatieve apps bestaan die? Ja zeker wel! We hebben er al een paar behandeld op dit blog maar dit is er 1 waar ik heel erg enthousiast over ben! Ik heb ontzettend lang geprotesteerd tegen mijn dochter en Ipad gebruik, en natuurlijk zei iedereen dat houdt je in deze tijd echt niet tegen! Ik zei zeker wel! Maar tijdens een dag op bed met migraine zat mijn dochter ineens vrolijk kinder apps te spelen die ik er ooit op had gezet, zomaar uit haar zelf… ik was in de veronderstelling dat de gekke stemmetjes die ik hoorde een tekenfilm was maar niets was minder waar haha inmiddels is ze er bijna nog handiger in als ik. Dus ja.. wat moet je dan? Je erbij neerleggen en opzoek naar educatieve apps zoals Juf Jannie! Ik had de super leuke puzzel app van Juf Jannie gedownload en was meteen benieuwd naar meer!

De makers van de Juf Jannie app werken zelf in het onderwijs maar zijn boven al ouders van jonge kinderen en ook hun waren zelf gefrustreerd geraakt met het schaarse aanbod echt leerzame apps. Dus met een goed idee en research was Juf Jannie geboren.

Juf Jannie is een vrolijke roodharige tante met paarse bril, ze is door haar aparte verschijning een opvallend karakter die kinderen snel herkennen. Ze begeleid kinderen als lerares en precies zoals dat op school zou gebeuren.jufj

juf3Ik mocht voor de review samen met mijn dochtertje de cijfers & tel app uitproberen hij leek me op het eerste gezicht nog een beetje moeilijk maar ik onderschatte mijn dochter en het gemak van Juf Jannie. Zelfs als de kinderen niet meteen door hebben welke cijfers er bedoeld worden, horen ze het cijfer en mogen ze doorgaan tot ze wel de juiste cijfers vinden.tellen1 Zo vallen er ineens heel veel lekkere kauwgum ballen uit een automaat die je middels cijfertjes weer moet opruimen. Wanneer je dat goed doet blaast de juf een kauwgum bel die je lek mag prikken! Dat is stiekem wel heel erg leuk!juf2 Er zijn allemaal verschillende soorten opdrachten waardoor het steeds een uitdaging blijft en het kind constant geconfronteerd wordt met cijfers. Alle opdrachten hebben verschillende -ik noem ze maar belonings- mini games waardoor het kind geprikkeld wordt te blijven proberen.  Wat ik erg leuk vond om te zien was dat mijn dochter heel blij en trots begon te klappen als ze iets goed had gedaan.

.juf5

De leren lezen app die speciaal ontwikkeld is voor kinderen in groep 3 die net leren lezen mocht ik ook even ontdekken en ondanks dat mijn dochter heel slim is, lezen kan ze nog lang niet haha dus deze testte ik zelf even uit! Ik herken meteen het soort woorden dat op school ook behandeld worden. Met leuke plaatjes zoals sinterklaas worden de kinderen geprikkeld tot leren.

Met deze app leren kinderen:

  • woorden lezen.
  • zinnen lezen.
  • woorden spellen.

De app biedt:

  • aansluiting bij het lesprogramma op de basisschool.
  • zes oefeningen waarmee uw kind leert lezen.

juf4

Omdat er 6 verschillende oefeningen zijn is er altijd een oefening met de juiste moeilijkheid’s graad voor u kinderen en net als bij de cijfers en tel app als het verkeerde woordje/letter of associatie wordt gekozen blijft het staan.

Ook is er dit keer weer een beloning namelijk ballonnen stuk prikken en dat is natuurlijk weer erg leuk!

Ondanks dat mijn dochter niet kan lezen probeert ze met de app mee te doen als dit fout gaat hoort ze een gek ‘doinggg’ geluidje. Ik laat het maar gaan want onbewust steekt ze er toch weer iets van op!

photo 3 (3)

WINNEN!!! winnen!!! WINNEN!!!

Deze winactie is gesloten 😦

Alle winnaars van de Juf jannie app zijn bekend en inmiddels gemaild! Gefeliciteerd: Remco, Ingrid, Tanja, Mandy, Daniella, Ellen en Carolina!! hou ons blog in de gaten voor de volgende winactie!

De cijfer tel app speciaal voor kinderen die nu leren tellen en cijfers herkennen

of

De leren lezen app speciaal voor kinderen die nu leren lezen of al heel erg nieuwsgierig worden naar lezen

niet gewonnen? niet getreurd! u kunt deze apps ook kopen!!

cijfers-en-tellen-1Icon-1201-1 U kunt via deze link de Juf Jannie apps vinden in Uw appstore

Vergeet niet Supermammies en Juf Jannie te liken op facebook voor alle updates 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s